Midwinterconcert

Het Groot Mannenkoor Noord-Nederland onder leiding van Martin Mans, geeft op zaterdag 29 februari 2020 een concert in de Jozefkerk in Assen; aanvang 20.00 uur. Onder de titel ‘Muzikale Winterreis’ met nummers als Coming home, We are marching en de Vera Lynn Medley worden schitterende liederen ten gehore gebracht.

Een extra dag met schitterende muziek
Het Groot Mannenkoor Noord-Nederland is een projectkoor en voert een aantal concerten uit. Het koor steunt op een vaste kern van 100 zangers die door de gedreven mannenkoordirigent Martin Mans tot een eenheid van stemmen wordt gesmeed. Maar enkele solisten krijgen ook de gelegenheid zich te laten horen. In Assen zingen de mannen het vernieuwde repertoire dat onder andere bestaat: Auld Lang Syne, Coming home, Livin’humble, We are marching, en de Vera Lynn Medley. Mark Brandwijk begeleidt de zangers op orgel en piano.

Het concert op deze extra dag in februari mag u niet missen!

Projectkoor
De projectbasis waarop dit koor werkt, biedt voor vele zangers ruimte om meer te zingen dan louter bij hun reguliere koor. “Het werken op projectbasis is een goede manier om zangers de gelegenheid te geven om, naast het lidmaatschap van hun eigen koor, meer te zingen in een andere samenstelling. Dat is de opzet van dit projectkoor. Maar ook mannen die geen lid zijn van een koor zijn meer dan welkom,” verklaart Martin Mans.

Zaterdag 29 februari 2020; Jozefkerk.

Aanvang: 20.00 uur. Toegang € 15,- Online € 12,50!

Leden PCOB, KBO en ANBO € 11,-. Kinderen t/m 11 jaar gratis.

Titel agenda:
Muzikale winterreis