"Zomerse ontmoeting"

Door Daan Kraan op 14 augustus, 2022 - 13:05
Zomerse ontmoeting 2022

In de zomermaanden waarin diverse kerkelijke activiteiten stilliggen, kinderen, familieleden en vrienden met vakantie zijn, is het voor veel ouderen een stille periode.

Vanuit die gedachte ontstond bij de diaconie het idee om een 'Zomerse ontmoeting' te organiseren.

Hiervoor kozen we de datum 05 augustus.

Meer dan 90 personen meldden zich aan voor deze bijeenkomst; meer, veel meer dan werden verwacht.

Met enthousiasme gingen we met de voorbereidingen aan de slag. Medewerking kwam vanuit verschillende kanten; de heren die de kerk inrichten met tafels, de organist/pianist voor de muzikale ondersteuning, de vertegenwoordiger van het avo team, de mensen die als 'taxi' wilden rijden, de extra hulp bij de catering en ook de ijsboer deed een heerlijke duit in het zakje.

We kunnen terugkijken op een genoeglijk samenzijn met gezellige praatjes, lekker zingen, een broodje en soep; kortom een paar fijne uren!

Door op de foto te klikken, kunt u nog meer foto's bekijken.

De diaconie