Welkomdienst 26 maart

Door Jacko Duker op 19 maart, 2023 - 16:25

Op zondagavond, 26 maart a.s. zal er weer een welkomdienst worden gehouden in de Jozefkerk te Assen.
De voorganger van deze avond is ds. Corné Alderliesten uit Dalfsen.

Het thema van deze avond is Komt het goed, als ik op God vertrouw?

Corné Alderliesten is pastor en tevens therapeut. 

Op zijn website omschrijft hij het als volgt; ik ben Corné Alderliesten en zo’n 45 jaar op zoek naar echtheid, naar contact, naar mens-zijn, naar hoe God het bedoeld heeft misschien …….

Hoe hou je je als mens staande, tussen alle tegenslagen die je in het leven kan ondervinden?

Om een antwoord te vinden op deze vraag, laat ik me de weg wijzen door Jezus. Deze weg begint bij dat je je naakt en kwetsbaar kunt voelen en dat God jou, om je te beschermen, kleren heeft gegeven. Alleen zijn we als mens geneigd om van die kleren een harnas te maken. Waardoor jij niet meer naar buiten komt en een ander niet meer naar binnen. Je raakt gevangen in dat wat bedoeld was je juist vrijheid te geven.

Ik geloof dat Jezus laat zien hoe het is om weer vrij mens te kunnen zijn. Dit betekent voor mij dat ik manieren heb geleerd en gevonden om de liefde weer te laten stromen. De liefde die goddelijk is en die jou als mens energie geeft om niet alleen te kunnen weerstaan, maar ook om in beweging te blijven.

De muzikale bijdrage wordt geleverd door het dubbel mannen kwartet “Double Four”.
Double Four is een dubbel mannen kwartet uit HATTEM wat hoofdzakelijk a-capella 4 stemmig geestelijke muziek zingt Tevens is het een vriendengroep dat veel plezier beleeft in het zingen van geestelijke liederen, het optreden in kerken, gevangenissen, verzorgingstehuizen etc.
Hun hoofdzaak is dat ze de naam van God en Vader en van Jezus Christus groot willen maken. Hun talent, het goed kunnen zingen, hebben ze  van Hem gekregen en willen daarom ook enthousiast Hem alle eer geven. 

De samenzang wordt begeleid door organist Gerwin van er Plaats uit Kampen.

We hopen op- een gezegende en inspirerende dienst.
De dienst begint om zeven uur terwijl vooraf om kwart voor zeven de samenzang begint.

 

glqxz9283 sfy39587stf02 mnesdcuix8
sfy39587stf03
sfy39587stf04