We mogen weer zingen

Door Jacko Duker op 3 juli, 2021 - 09:41

Nu er versoepelingen zijn aangekondigd door de PKN en het CIO zullen we als Jozefkerk dit per direct gaan toepassen. Dit houdt in dat we meer kerkgangers mogen toelaten maar u moet zich wel van tevoren aanmelden. De veiligheidsmaatregelen blijven gehanteerd, dat betekent:

Alleen komen als u geen gezondheidsklachten heeft.

Bij binnenkomst handen desinfecteren, u wordt naar uw plaats begeleid en de anderhalve meter afstand blijft gehandhaafd. Het dragen van een mondkapje is niet meer verplicht.

U mag op spreekvolume meezingen.

Kindernevendienst en de oppas zullen ook weer opgestart worden. Wilt u hiervan gebruik maken dan kunt u dit aangeven bij het aanmelden.

De zomerdiensten zullen voorlopig om 10.00 uur aanvangen.

In- en uitgang zullen voorlopig nog via de Collardslaan zijn.

Collectes.

Omdat we de kerkdiensten ook online blijven uitzenden zal de collecte via de scipio app blijven, maar we zullen ook collecteschalen bij de uitgang van de Collardslaan gaan plaatsen.