We kunnen weer beperkt naar de Jozefkerk

Met ingang van zondag 20 september willen we de kerk weer voorzichtig en “Corona Proof” aangepast openstellen om de eredienst weer bij te wonen. Helaas met een nog gelimiteerd aantal kerkgangers.
De viering zal niet zijn zoals u gewend bent, maar kan alleen onder strikte regels van het RIVM gehouden worden. U dient zich van tevoren inschrijven/aanmelden. Op deze website vindt u het aanmeldformulier. U wordt aan de hand van uw opgaaf uitgenodigd om de kerkdienst bij te wonen. Wanneer er meer aanmeldingen zijn dan zitplaatsen schuiven wij uw aanmelding door naar de volgende zondag, u krijgt hier bericht van, wel dient u een bevestiging te geven indien u hier gebruik van wenst te maken.
Wilt u bij het aanmelden ook aangeven wanneer u gebruik wilt maken van de kindernevendienst en of oppasdienst.
De diensten blijven uiteraard gewoon te volgen via de kerkomroep en YouTube.
Het geluid in de kerk zal minder versterkt worden dan wat u normaal gewend bent dit om galm te voorkomen voor de kijkers thuis.

Onze regels zijn:

• Volgens de door het RIVM opgelegde maatregelen de 1,5 meter afstand tot elkaar bewaren. Zowel voor, achter als ook opzij van u. In totaal kunnen op dit moment 30 personen per dienst worden toegelaten in de kerkzaal.
  • De 1,5 meter regel geldt zowel binnen als ook buiten de kerk!
  • Wanneer u verkouden bent of moet hoesten meldt u zich dan niet aan! Indien blijkt dat u deze verschijnselen bij binnenkomst toch vertoond wordt de toegang geweigerd.
  • U dient alle aanwijzingen van de coördinatoren (rode hesjes) strikt op te volgen.
  • Bij binnenkomst wordt u een plaats aangewezen door onze coördinatoren. U mag en kunt hier niet van afwijken.
  • De garderobe in de hal mag niet worden gebruikt. U dient uw jas mee te nemen naar de kerkzaal.
  • U mag niet zingen, met uitzondering van de 2 - 3 voorzangers. Zij zullen als enigen de samenzang gestalte geven.
  • Na afloop van de dienst blijft u zitten tot u een teken krijgt dat u mag opstaan. Ook nu wordt u weer begeleid door de coördinatoren.
  • U wordt verzocht om direct na het verlaten van de kerkzaal naar buiten door te lopen en naar huis te gaan.
  • Neem bij slecht weer een paraplu mee, kerkgangers worden op afroep naar binnen gelaten het kan zijn dat u dus buiten in een rij staat te wachten.