Vrije collecte 18 april Stichting Opkikker

Door Daan Kraan op 5 april, 2021 - 21:29

Stichting Opkikker wil zoveel mogelijk gezinnen met een ziek kind van een lichtpuntje voorzien!

Dit zegt de stichting over zichzelf:

2020 was het jaar dat wij 25 jaar bestonden, maar ook het jaar waarin het coronavirus heel Nederland, of zelfs de wereld, op zijn kop zette. Ook wij hebben in ons werk veel rekening moeten houden met de risico’s van dit virus en de maatregelen die op dat moment golden. Maar zelfs in dit turbulente jaar hebben wij zo’n 6500 keer iets mogen betekenen voor gezinnen met een ziek kind. Daarnaast hebben wij in het kader van ons jubileum véél mooie activiteiten gedaan. Van het opnemen van een videoclip met Diggy Dex tot het uitbrengen van onze eigen jubileummunt. Niets doen is voor ons nooit een optie. Ook in 2021 zullen wij er weer alles aan doen om zoveel mogelijk gezinnen met een ziek kind van een lichtpuntje te voorzien.
Meer info is te vinden: https://opkikker.nl/

Wij als diaconie van de Jozefkerk bevelen dit van harte bij u aan!
Wilt u de Stichting Opkikker doneren dan kunt u geld overmaken naar bankrekeningnummer:
NL55RABO 0373 736 088 t.n.v. Jozefkerk Assen o.v.v. Vrije collecte Stichting Opkikker.

De diaconie