Voorjaarsmiddag voor ouderen, 13 april 2018.

Door Daan Kraan op 15 april, 2018 - 20:50

De voorjaarsmiddag voor ouderen stond op vrijdag 13 april j.l. in het teken van de zorg voor onze medemens in Albanië. De heer Berend Huizing was bereid gevonden om tijdens deze voorjaarsmiddag voor de ouderen, een presentatie te geven over de hulp die wordt geboden door de Stichting "Hoop voor Albanië".

De heer Huizing vertelde boeiend hoe hij en andere mensen zich hebben ingezet en nog steeds inzetten om de medemensen te helpen in Albanië. Zo vertelde hij met passie, hoe vrachtwagens vol met goederen uit Nederland werden vervoerd, via Italië naar Albanië. De ontwikkeling van dit arme land, zag de heer Huizing langzamerhand verbeteren. De Albanese bevolking maakte en maakt dankbaar gebruik van de diensten van de Stichting "Hoop voor Albanië".  De heer Huizing wilde zijn presentatie visueel ondersteunen met foto's, gemaakt tijdens diverse reizen naar Albanië. Dat kwam helaas niet uit de verf. De foto's zullen op een later moment getoond worden.

Tussen de presentatieblokken was er samenzang, maar ook tijd voor een hapje en een drankje. De mensen genoten zichtbaar. Voor sommige mensen was er ook even tijd, om te praten met Ds. Koopmans.

We kijken terug op een fijne, waardevolle voorjaarsmiddag voor de ouderen. 

Op de foto ziet u hoe de heer Berend Huizing, bezig met zijn presentatie.
 

Blijf op de hoogte

Blijf op de hoogte middels RSS

glqxz9283 sfy39587stf02 mnesdcuix8
sfy39587stf03
sfy39587stf04