Verslag van de tweede Jonge Kerk bijeenkomst

Door Jacko Duker op 27 april, 2018 - 15:33

Met een groep van circa 24 enthousiaste jonge leden hebben we de eerste drie diensten geëvalueerd.

Er werd enthousiast verslag gedaan door Ellen Timmer, Marise Kaper en Robert Hulzebos over hun deelname aan de voorbereiding of de muziekgroep.

Natuurlijk werden de tips en tops met elkaar gedeeld om zo de volgende diensten nog beter te laten worden.

Daarnaast werd er een brainstorm sessie gehouden voor de komende serie diensten en gevraagd wie wil helpen met de voorbereiding. Het enthousiasme is groot en we hebben al heel wat namen op papier kunnen zetten. Wanneer je nog ideeën hebt voor de komende diensten of je wilt medewerking verlenen om de Jonge Kerk tot een groot succes te maken dan zien we jouw aanmelding graag tegemoet. Op het moment van dit schrijven is er een afvaardiging vanuit de Jozefkerk bij de vergadering aanwezig waar de profielschets voor de predikant met bijzondere opdracht (de middengroep/jonge kerk) vast te stellen. We zien dat er van alle kanten wordt geïnvesteerd in een levendige gemeenschap! Graag willen we nog mensen toevoegen aan het panel Jonge Kerk; lijkt het jou leuk om mee te denken over de verdere vormgeving van de Jonge Kerk; jongeren en ouderen te enthousiasmeren; kijkje in de “keuken” van de wijkgemeente; meldt je dan aan! Op deze plaats natuurlijk ook alle dank aan onze wijkpredikant Ron Koopmans die met veel inzet gezorgd heeft dat de eerste serie van jonge kerk zo’n groot succes is geweest.

Noteer al vast in jullie agenda:
16 september '18 Startzondag (wie wil helpen met voorbereide?)
28 oktober '18 Jonge Kerk met ds. Gardenier
14 november '18 Jonge Kerk avond (wie wil helpen met voorbereiden?)
20 januari '19 Jonge Kerk met ds. Joanne Greving