Upgrade videodiensten

Door Jacko Duker op 21 februari, 2021 - 20:37

We hebben in de afgelopen week een upgrade gehad in de techniek om de kwaliteit van de uitzendingen te verbeteren.

Zo hebben wij de enige sfeer microfoon in de kerkzaal vervangen door 3 nieuwe microfoons, twee in de buurt van het orgel en een op de oude plek. Dit resulteert in een veel betere klankregie van het orgel, de midden en lage-tonen worden veel beter opgenomen door de microfoon, dit hoort u thuis dan weer in een veel warmere klank van het orgel. Ook voor de zang, als dat weer mag hebben we drie nieuwe zangmicrofoons, om de solozang die we tot aan de kerst in de kerk hadden te versterken.

We hebben ook podiumverlichting aangebracht aan weerzijden van het orgel om de camera's te ondersteunen bij de registratie van de diensten. Het podium en alles wat daarop gebeurt krijgt een warmere uitstraling, we hopen dat u zo thuis nog meer van de beelden kunt genieten.