Stotteren uitzending Kerk TV

Door Jacko Duker op 2 februari, 2019 - 22:10

Beste KerkTV kijker,

Van u hebben we een storingsmelding ontvangen van zondag 27 januari maar ook van eerdere zondagen waarbij het bekijken van de dienst live niet vlekkeloos verloopt. Tussen, ruim genomen, 10:00 en 11:00 ervaren de kijkers thuis dat het beeld stottert en soms wat langer stilstaat en in sommige gevallen ook stopt. Opnieuw het kijken starten werkt vaak wel weer maar een stukje van de dienst is dan gemist. In het archief is van deze verstoring niets te merken wat inhoudt dat het verzenden van de dienst naar de centrale server goed verloopt maar het probleem gezocht moet worden bij het (live) kijken.

In de afgelopen weken hebben we van u informatie gevraagd en ook gekregen, waarvoor dank, en dat gebruiken we om een beeld te krijgen van de verstoring. Sommige van u geven aan de problematiek in de capaciteit van ons netwerk en servers te zoeken doordat het probleem tussen 10:00 uur en 11:00 uur optreedt. Vanzelfsprekend hebben wij daar uitvoerig en nauwkeurig naar gekeken maar daar ligt het probleem niet. 

In de afgelopen week hebben we opnieuw veel uitzoekwerk gedaan en metingen uitgevoerd, mede met behulp van de informatie die we van u ontvangen hebben, en daarmee hebben we een aantal mogelijke oorzaken kunnen uitsluiten. Helaas hebben we nog niet de oorzaak kunnen vinden. 

Wij zullen de uitzendingen zondagmorgen nauwlettend bekijken. Graag vernemen we ook uw ervaringen. Als het voor u mogelijk is om (enige) thuiskijkers te vragen om bij te houden op welk tijdstip en hoe lang het beeld stilstaat te noteren, dan zouden wij dat graag van u ontvangen. Uw ervaringen en notities kunt u naar ons mailen. (helpdesk@sikn.nl

Met vriendelijke groet,

Kerkomroep.nl

glqxz9283 sfy39587stf02 mnesdcuix8
sfy39587stf03
sfy39587stf04