Startzondag Jozefkerk, "Thema: Jij bent nodig".

Door Daan Kraan op 11 augustus, 2019 - 16:24

Het seizoen is bijna voorbij en dan kijken we vooruit…naar het begin van een nieuw seizoen.

We starten op zondag 15 september. Vanaf 09:30 uur is er voor ieder een kopje koffie en daarna is de startdienst. Deze is voorbereid door de Thomaskring. Het is een dienst voor jong en oud.

Na afloop van de dienst kunnen we elkaar ontmoeten bij koffie, thee of limonade met iets lekkers. Daarna begint het programma voor alle generaties.

Voor kids tussen 0 en 4 jaar wordt oppas geregeld.

De iets oudere kinderen ( tussen 4 en ongeveer 9 jaar) hebben hun eigen programma.

In de kerkzaal en in de openlucht wordt het samenwerken. Je hebt elkaar nodig. Met wat? Dat is nog een verrassing. Dat het uitdagend is is wel zeker. Geschikt, aantrekkelijk en gezellig voor iedereen tussen 10 en 100. Leer elkaar kennen en werk samen aan iets moois!

Tijdens het programma is er een broodje en drinken voor wie dat wil.

We sluiten af met een aangeklede maaltijd, omstreeks 15:00 uur.

Als je zin hebt in een gezellige dag met inhoud, zorg dan dat je er bij bent. En ontdek …

Geef je op om mee te doen. Graag vóór 1 september. Opgavestrookjes kunnen in de daarvoor bestemde bussen bij de uitgangen gedaan worden. Je kunt ook mailen naar: grietjevanselst@gmail.com

U en jij bent van harte uitgenodigd!