Startzondag Jozefkerk, 04 september: ‘Aan tafel!’

Door Daan Kraan op 8 augustus, 2022 - 21:14

Op zondag 4 september start het nieuwe kerkseizoen. Om 10.00 uur begint de startdienst. Na afloop van de dienst kunnen we elkaar ontmoeten onder het genot van koffie en thee met wat lekkers.

Rond 11.30 uur begint het activiteitenprogramma. Er is een gezamenlijk programma voor jong en oud. Voor de allerjongsten is er oppas aanwezig. In de kerk gaan we oud Hollandse spellen doen. De sjoelbak zal uiteraard niet ontbreken. Daarnaast willen we met een groep mensen zelf kaarten gaan maken voor gemeenteleden die aan huis gebonden zijn. Dit wordt ouderwets knutselen voor jong en oud. Voor diegene die liever naar buiten gaan hebben we een korte fietstocht geregeld.

Na afloop van de activiteiten is er rond 13.00 uur een lunch, waarna we de startzondag met elkaar afsluiten.

We zien uit naar een gezellige dag en hopen dat u en jij erbij willen en kunnen zijn!

Opgeven kan tot 1 september via een e-mail naar startzondag@jozefkerk-assen.nl. Graag doorgeven met hoeveel personen u komt, aan welke activiteit u wilt deelnemen (spellen, kaarten maken, fietstocht) en of u deelneemt aan de lunch.