Startdag Jozefkerk, “Van U is de toekomst”, 26-09-2021

Door Daan Kraan op 28 september, 2021 - 20:58
Startdag 2021

Ook dit jaar was een leuk en inspirerend programma vastgesteld, als start van het nieuwe kerkelijk jaar. Daniël Kehanpour liet zijn licht schijnen in deze dienst, waarin de liefde van God voor ons mensen in beeld werd gebracht. Mooi was het zo horen hoe Daniel zijn preek had voorbereid en die spiegelde op zichzelf. Zonder de liefde en steun van Hem, kunnen wij mensen niet. God zal altijd onze leidsman zijn, hoe graag we ook onze eigen toekomst willen uitstippelen. Maar als het er echt op aankomt is de uitkomst luid en duidelijk “Van U is de toekomst”.

“Sound of Joy” verzorgde de muzikale ondersteuning in de dienst en dat deden ze met verve.

Op het programma van vandaag was plaats ingeruimd voor diverse activiteiten zoals een workshop kransen maken, een fotospeurtocht, een muzikaal moment in de achterzaal in de kerk etc. Voor ieder was er wel wat wils. Ook voor een heerlijke lunch was gezorgd en was er voldoende tijd elkaar te ontmoeten en weer eens gezellig met elkaar te praten. Dat werd door veel mensen als een verademing ervaren.

Klik op de foto om nog meer foto's te kunnen zien van de startdag.