Startdag 2019, een kleine terugblik.

Door Daan Kraan op 16 september, 2019 - 19:47
Startdag 2019.

Ongeveer 120 mensen hadden zich opgegeven om deel te nemen aan de startdag, met als thema “jij bent nodig”. Voorafgaand aan de dienst dronken we met elkaar koffie en thee in de hal van de kerk. De dienst van de startdag was voorbereid door leden van de Thomaskring en Ds. R. Koopmans, waarin duidelijk naar voren kwam dat God iedereen nodig heeft en Zijn liefde er is voor iedereen. Jij en u, we zijn allemaal nodig, we horen er allemaal bij. Een goed verhaal toch, want dat is het evangelie, ons houvast waarin God ons baken van liefde en trouw is.

Geertje Bolland las uit Lucas 15, Allard Kuipers en Johan Timmer bespeelden het orgel en ook kerkband “Driv’n” droeg een steentje bij aan de fijne dienst, waarin ook diverse kinderen afscheid namen van de kindernevendienst.

Na de dienst konden mensen, uit verschillende leeftijdscategorieën, met elkaar “speeddaten”, om elkaar beter te leren kennen; sjoelen in de kerk of een puzzeltocht door de stad maken, schilderen of op een andere manier creatief bezig zijn, het kon allemaal vandaag. Ook voor de kinderen was een programma samengesteld.

Broodjes, soep, salades, diverse dranken, de inwendige mens werd ook niet vergeten, overal was aan gedacht. Tijd voor fijne gesprekken, gezelligheid en plezier, we hebben met elkaar heerlijk genoten van deze prachtige dag.

Klik op de foto om meer foto's te kunnen zien.