Sprankelende startdag 2018!

Door Daan Kraan op 16 september, 2018 - 21:54
Startdag 2018

Het nieuwe kerkseizoen trapte vandaag, zondag 16 september af in de Jozefkerk, dynamisch en met fris elan. Een kerkdienst van de "jonge kerk” met een “+”, anders kan ik het niet omschrijven. Ik noem, de overstap van Esmee, Levi en Tim, het uitdelen in de kerk van rolletjes “kerkbrood”. Het optreden van de muziekgroep die de dienst extra cachet gaf, naast het orgelspel van Johan Gerkes, bij de begeleiding van de liederen mag ook niet vergeten worden. Ds. Koopmans nam, voor het zingen van een lied, ook even plaats op het podium midden in de muziekgroep, erg leuk!

Voor de dienst begon waren bij de ingang briefjes, bonnetjes, uitgedeeld met kleine teksten, “prikkels” die zouden kunnen leiden tot leuke gesprekken met gemeenteleden.

Na de dienstwaren ruim 100 gemeenteleden te gast in het Asserbos, in het scoutingcomplex, voor koffie, thee en cake. Iedereen genoot met volle teugen van elkaars gezelschap, fijne gesprekken, spelletjes (sjoelen, voetbal, jeu de boules) maar ook van een boswandeling o.l.v. Henk Jan Lutgert en natuurlijke het lekkere weer.

De tienerdienst had een fotospeurtocht voorbereid, erg leuk. De deelnemers konden met kleurrijke voorwerpen uit het bos een regenboogcollage maken. Deze werd later op een tafel neergelegd en zag er prachtig uit. Een feestje voor het oog.

Een heerlijke barbecue zorgde voor een smakelijke en gezellige afsluiting van een prachtige dag.

Op de foto klikken laat u en jou nog even nagenieten van een sfeerimpressie van deze fijne, sfeervolle startdag.