Samen genieten van de maaltijd

Door Daan Kraan op 14 januari, 2020 - 18:52

De maaltijd neemt een belangrijke plaats in de Bijbel in. Veel voorbeelden daarvan zijn dan ook in de Bijbel terug te vinden.

Afgelopen zondag 12 januari vierden we in de kerk het Heilig Avondmaal, een gebeurtenis waar Jezus zelf om vroeg om Hem te gedenken zoals Hij was, zoals Hij is en zoals Hij er voor ons zal zijn in de toekomst. Een baken van rust, liefde en genade.

Gisteravond 13 januari stond een gewone kerkenraads-vergadering in de Jozefkerk op de agenda. Nou gewoon ... niet direct. Voorafgaand aan de vergadering genoten de aanwezig kerkenraadsleden van een heerlijke maaltijd, toch wel een bijzonder moment. Fijne gesprekken kwamen op gang, er werd heerlijk gegeten en vergaderd in het huis van God. Zo brengt God mensen bij elkaar om ons te laten delen in Zijn liefde.