Samaritaan zoekt bestuursleden.

Door Daan Kraan op 31 maart, 2018 - 16:08

Stichting de Samaritaan verzorgt nu bijna 15 jaar een warme maaltijd voor dak en thuislozen en bijstandsgerechtigden. Dat doen we in de Open Hof met een team van 25 vrijwilligers.

De stichting helpt mensen verder op allerlei gebied met b.v. huisvesting en hulp bij schulden. Op dit moment richt de stichting zich voornamelijk op de maaltijdvoorziening. In de statuten van de stichting staat: “De Samaritaan stelt zich op grondslag van de Bijbel en verricht haar activiteiten vanuit de opdracht van de Heer Jezus Christus om vanuit Zijn liefde en bewogenheid zorg te dragen voor de naaste”

Net zoals iedere stichting heeft ook de Samaritaan een bestuur. Dat bestuur bestaat uit drie personen. Vier keer per jaar is er een bestuursvergadering en éénmaal per jaar een vrijwilligersavond die voorbereid en geleid wordt door het bestuur.

De beide oprichters van de Samaritaan vinden het tijd geworden om het bestuur te verlaten. Daarom zijn er twee vacatures voor nieuwe bestuursleden.

Heb je affiniteit met de doelgroep (mensen aan de rand van de samenleving), ben je een overtuigd christen en ben je enthousiast om bestaande structuren te continueren en heb je de drive om nieuwe ideeën uit te zetten?

Heb je zin aan een uitdaging waarbij geen bestuurlijke ervaring nodig is?

Dan is deze functie vast wat voor jou!!

Voor meer informatie maar vooral om je aan te melden bel je met Karin van der Hoeven tel:

06-16408831

Hartelijke groet,

Harry Dijkstra, voorzitter.

Samaritaan@solcon.nl

Blijf op de hoogte

Blijf op de hoogte middels RSS

glqxz9283 sfy39587stf02 mnesdcuix8
sfy39587stf03
sfy39587stf04