PaasChallenge 2021, "de weg door Jeruzalem"

Door Daan Kraan op 26 maart, 2021 - 17:58

Stel je voor dat je in een tijdmachine kan stappen, terug naar het jaar 30 van onze jaartelling. Opeens loop je door de straten van Jeruzalem op zoek naar geheime aanwijzingen. Overal kom je QR-codes tegen en ga je het gesprek aan met virtuele gesprekspartners uit de tijd van Jezus. Je zit middenin het verhaal van Pasen.

Coronaproof

De PaasChallenge van 2021 is een coronaproof QR-codespel waarbij deelnemers in kleine groepjes afhankelijk van de actuele coronamaatregelen (of meerdere personen mits uit één huishouden) mee kunnen doen. Even weg van je beeldscherm, Pasen beleven op een fysieke en uitdagende manier.

Voor wie?

De PaasChallenge 2021 is geschikt voor iedereen, alle leeftijden kunnen meedoen. Wel is het speciaal geschikt voor tieners in de leeftijd tussen 10 en 18 jaar. Ook mensen van buiten de kerk zijn welkom. Het spel is voor iedereen goed te spelen zonder voorkennis.

Let op: De route is te lopen van maandag 29 maart tot en met zondag 4 april

Klik op "lees verder", om bijgevoegde bestanden te downloaden, en je bent klaar om het spel te spelen!!

Veel plezier!!

Daniël Kehanpour