Oogstdienst en dienst van "Jonge kerk".

Door Daan Kraan op 4 november, 2019 - 20:16

Na “kerk in kaarslicht” was er gisteren, zondag 03 november, weer tijd ingeruimd voor een dienst van “jonge kerk”. Arjen Zijderveld ging voor in deze dienst waarin het draaide om het klimaat. Het klimaat biedt ons veel zo vertelde Arjen, denk aan prachtige vruchten, groenten, producten uit de natuur in vele vormen.

Maar de andere kant van deze medaille werd ook belicht door Arjen, doelend op de zorgen om het klimaat die we met elkaar delen. Kunnen we in de toekomst nog wel voldoende fruit koen om de medemens te kunnen verrassen?

We mogen God dankbaar zijn dat prachtig fruit uit Zijn hand, was verwerkt in de fruitbakjes voor mensen die dit steuntje in de rug wel kunnen gebruiken.

We konden tijdens de dienst ook weer genieten van de prachtige muziek van de muziekband “Driv’n die diverse liederen begeleidde.

Op de foto staan de fruitbakjes op het podium in de kerk.