Oogstdienst 07 november

Door Daan Kraan op 7 november, 2021 - 22:11
oogstdienst 2021

Jarenlang hebben we in de Jozefkerk de gewoonte dat we als diaconie na de oogstdienst, meestal begin november, fruitbakjes maken, samen met jongeren uit de kerk.
Deze fruitbakjes staan dan in een lange rij opgesteld op het podium. Er zitten naamkaartjes aan van vooral aan huis gebondenen. Gemeenteleden uit de dienst zorgden er voor dat deze bakjes werden bezorgd.

Dit jaar is het anders gegaan. We blijven de oogstdienst houden, waarin we dankbaar zijn voor alle goede dingen die we elke dag mogen ontvangen.
Op 7 november stonden bij de uitgang 4 enthousiaste kinderen die alle kerkgangers zakjes bloemenzaad uitdeelden. Het was de bedoeling dat we dit jaar deze zakjes uitdeelden aan iedereen die een steuntje in de rug kon gebruiken, zoals je buren, vrienden, opa’s en oma’s enz. We zijn allemaal in zekere zin aan huis gebonden!
We zijn benieuwd welke prachtige bloemen dit zaad ons volgend jaar geeft!

Geluk kun je vermenigvuldigen door het te delen!!!

Diaconie Jozefkerk

Op de foto delen Sanne en Eva Nagtegaal zakjes bloemenzaad uit. Als u op de grote foto klikt, worden meer foto's zichtbaar van de dienst. Ook Julian en Mats Naberman deelden zakjes zaad uit bij de in-/uitgang van de kerk.