Komende kerkdiensten

Door Daan Kraan op 24 maart, 2020 - 19:00

In verband met de situatie die ontstaan is door de bestrijding van het coronavirus willen we als PKA gemeente van Assen zoveel mogelijk gezamenlijk optrekken. Daarom bieden we de komende zondagen steeds één (digitale) dienst aan vanuit een wijkgemeente.

Op zondag 29 maart wordt de dienst verzorgd door de Jozefkerk en is de voorganger ds. Ron Koopmans. De dienst is in beeld en geluid te volgen als u klikt op kerkomroep-Jozefkerk of op Youtube.

Op zondag 5 april is De Drieklank aan de beurt en is de voorganger ds. Peter van de Peppel. De dienst is in beeld en geluid te volgen als u klikt op kerkomroep-Drieklank.

Raadpleeg voor de Sionsgemeente de website van de Sionsgemeente voor actuele informatie.

We wensen u en elkaar als predikanten en kerkelijk werkers van de PKA goede en gezegende diensten toe en schroom niet contact met ons op te nemen, als u dat graag wilt.

Namens het PKA team,
ds. Peter van de Peppel