Kleurrijke terugblik Startdag 2023

Door Daan Kraan op 10 september, 2023 - 17:49
Startdag 2023

De startdag van het nieuwe kerkelijk jaar trapte kleurig af. Vol enthousiasme was een mooi dagprogramma gemaakt voor deze feestelijke dag.

Na de eredienst, waarin Ds. Berend Coster voorging, vond de aftrap plaats van de startdag.
In de kerkzaal konden mensen gezellig koffie drinken, elkaar ontmoeten, spelletjes doen, knutselen etc. Ook bestond de mogelijkheid om deel te nemen aan een wandeling door het Asser bos, o.l.v. een gids.
Na de activiteiten ontmoetten de mensen elkaar weer in de kerk om samen te genieten van de lunch.

Naast het orgelspel van Wim van Heuveln werd de dienst ook muzikaal opgeluisterd door de band "Driv'n".

De lunch betekende meteen ook de afsluiting van een prachtige dag, waar de mensen erg van genoten.
Een groot compliment aan het adres van de mensen die deze dag mogelijk maakten, is zeer zeker op zijn plaats.

Klik op de foto om meer foto's te bekijken.