KerkTV

In de Jozefkerk worden de diensten opgenomen en uitgezonden via kerkomroep of via YouTube
De dienst kan of live worden bekeken of u kunt op een ander tijdstip de kerkdienst meebeleven.
Als bezoeker van de Jozefkerk kunt u op onderstaand plattegrond zien waar en hoe u eventueel in beeld komt.
Als u op de afbeelding klikt dan krijgt u nog meer details te zien van de opnamen in de kerkzaal.
Voor het gebruik van KerkTV heeft de kerkenraad een reglement opgesteld deze kunt u hier nalezen.

AVO-team
Tijdens de zondagse erediensten verzorgd een team van circa 12 personen in afwisselende samenstelling de presentatie van de liederen op de TV-schermen in de kerkzaal, de bediening van het geluid en de bediening van de camera’s ten behoeve van de opname van de kerk-TV. De diensten zijn live te volgen of op een later tijdstip te bekijken via https://www.kerkomroep.nl/#/kerken/10627 of via YouTube
We proberen te kijken of de inzet ook mogelijk is op doordeweekse dagen wanneer er rouw- of trouwdiensten zijn; gezien de samenstelling van het team zal dat waarschijnlijk niet altijd mogelijk zijn. 

Thuiskijken
Wanneer u thuis de dienst wilt volgen dan heeft u een internetverbinding nodig. U kunt dan de dienst bekijken op de telefoon, tablet of PC. Indien u de dienst wilt bekijken op de televisie dan kan dat of via de broadcast functie van de app op de telefoon/tablet (u heeft hiervoor een TV nodig die dit ondersteund) of u kunt (voor kerkomroep op de televisie de HUMAX TV+ H3 kastje aanschaffen en aansluiten op uw TV.
Voor meer informatie over het AVO-team en de diensten kunt u contact opnemen met Jacko Duker (presentatie@jozefkerk-assen.nl)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

glqxz9283 sfy39587stf02 mnesdcuix8
sfy39587stf03
sfy39587stf04