Kerkenraad neemt afscheid van ds. Koopmans, in stijl

Door Daan Kraan op 16 juni, 2021 - 22:44

Afscheid in stijl, met een feestelijk tintje, zo kunnen we het afscheid van de kerkenraad van, inmiddels emeritus predikant ds. R. Koopmans, het beste typeren. De kerkzaal vormde op 7 juni j.l. het passende decor voor dit afscheid, waarin Dick Brouwer enige woorden richtte aan de emeritus predikant, die in het zonnetje werd gezet en een prachtige bos bloemen in ontvangst mocht nemen en een overheerlijke taart mocht aansnijden.

We kunnen terugkijken op een gezellig afscheid van een fijne predikant en fijn mens.

Op de foto zie je, ziet u, hoe de taart aan de kerkenraadsleden werd getoond. Door op titelbalk te klikken en daarna op de kleine foto te klikken zijn nog meer foto's te bekijken van het afscheid in de kerk.

Afscheid Koopmans kerkenraas