Kerkdiensten vanuit de Jozefkerk

Door Jacko Duker op 15 oktober, 2020 - 19:05

De huidige omstandigheden rondom de Corona maatregelingen vraagt wederom offers van ons allen. De ene tak wordt snoeihard geraakt de andere tak krijgt beperkingen maar de maatschappij wordt beetje bij beetje stilgezet. Op reis gaan met z’n allen wordt beperkt. De kerkgang daar is (nog) ruimte voor dankzij een wettelijk grondrecht.

We staan voor de volgende vragen: Nemen wij de ruimte in om dit grondrecht te gebruiken? Komen we samen met 30 kerkgangers om de eredienst voort te zetten?

Houden we op deze manier de lofzang gaande in de stilte van de kerk? Of klinkt onze stem juist harmonieuzer vanuit de huiskamer?

Weet wel: de kerk houdt elke zondag haar online-viering! De verkondiging komt bij u thuis, en we vinden zo een breed gehoor.

Komende zondag gaat het over “door de mazen van het net” de jonge kerkdienst viering met Daniël Kehanpour.

Vier en zing bewust thuis met ons mee. Of kies er bewust voor om stil mee te vieren in de kerk. Aan jou de keus.

Wanneer je kiest voor de kerkgang, laat dit een verantwoordelijke (eigen) keuze zijn.

Als je komen wilt, meld je vooraf aan (via de website) en vergeet je mondkapje niet.

Blijf vooral thuis als je twijfelt over jouw eigen gezondheid en daarmee ieders gezondheid!

Kerkenraad Jozefkerk