"Kerk op wielen, een mooi verhaal on tour"

Door Daan Kraan op 9 december, 2020 - 18:16

Ja, ook "Een mooi verhaal" ontkomt niet aan de coronaperikelen van dit jaar en dus is ook dat anders dan anders.

In 't Forum, kon de " Een mooi verhaal" winkel niet open, zoals in voorgaande jaren en dus werd besloten de kerk bij de mensen langs te laten komen, op heel gevarieerde plekken in de stad en op een zeer aantrekkelijke en aansprekende manier.

Op 28 november werd de bakfiets gepresenteerd, bij de Jozefkerk in Assen.

Ds. Bert Altena, Daniël Kehanpour en Dick Vos, allen "bovenwijkse kerkwerkers', trokken er op uit. Er waren leuke gesprekken met mensen in de stad die de kar bezochten. Ook was het mogelijk om een wens op een kaartje te schrijven, voor een medemens die een hart onder de riem wel kan gebruiken, een gebedsintentie kon worden aangevraagd, kortom te veel om op te noemen.

Bert van Leeuwen, EO presentator, was ook aanwezig tjidens dit evenement i.v.m. het maken van een televisiereportage, voor het programma "Niet alleen". De uitzending van dit programma is op 16 december, om 16.40 uur, NPO 1.

Een verdere sfeerimpressie, waar u en jij kunt genieten van foto's en filmpjes van deze bijzonder dag is te zien door te klikken op onderstaande link: