Informatie over het uitvaartteam van de PGA

Door Jacko Duker op 28 juni, 2022 - 22:26

Zorg voor de uitvaart

... en wat de kerk hierin kan betekenen

Uitvaarttelefoon: 0592 421 916

Afscheid

U denkt er niet graag aan. Toch leeft ieder mens, ook u, vroeg of laat toe naar de dood. Er kan dan een moment komen dat u wel eens wilt praten over het naderend einde, en over uw uitvaart. Een waardig en passend afscheid zou de naasten kunnen helpen om na uw overlijden verder te gaan.

Begeleiding

Welke rol kan de kerk bij een afscheid spelen? Misschien heeft u daarover al nagedacht en er zelfs met uw naaste(n) over gesproken. Het kan echter ook zijn dat u er graag met iemand van de kerk over wilt praten om het voor uzelf (nog meer) duidelijk te krijgen. Uw naasten zijn daarbij welkom. U kunt deze folder ook aan hen doorgeven.

Uitvaartteam

De Protestantse Kerk Assen, heeft een uitvaartteam dat met u kan meedenken en u kan begeleiden. Samen met de uitvaartonderneming kan een lid van dit team te zijner tijd de afscheidsdienst vormgeven. Na het afscheid houdt hij of zij nog een tijdje contact met de nabestaande(n).

Meer informatie vindt u ook in deze folder