Herdenking vanuit de Jozefkerk

Door Jacko Duker op 30 april, 2020 - 09:43

75 jaar herdenken.
Met elkaar stil staan met elkaar verbonden voelen.
Dat mag niet zomaar door onze vingers glippen we willen hier aandacht aangeven.
We willen blijven stilstaan bij hen die vielen die het leven toen en nu gaven voor onze vrede.

Daarom werken wij graag mee aan de oproep die rondgaat onder blaasmuzikanten om komende maandag 4 mei om 20.00 uur het Taptoe signaal "Last Post" te laten klinken. We laten het signaal klinken vanaf onze toren en zenden dit live uit.

We luiden de klok van 19:45 tot 19:58 en onze organist Johan Gerkes zal dan het van Dam orgel bespelen met muziek die ons zal ontroeren die ons doet stilstaan bij dit kostbare moment.

We willen niet alleen luisteren naar muziek we willen ook toegesproken worden of aangesproken als Assenaar en we hebben daarvoor onze wijkpredikant Ron Koopmans en onze stadspredikant Bert Altena bereid gevonden om bij dit bijzonder kostbare moment stil te staan.

Herdenkt u met ons mee?

Live via ons YouTube kanaal of via kerkomroep.

Herdenking 4 mei Jozefkerk
Bestand (openbaar):