Helpt u of jij ook mee? Leuk!

Door Daan Kraan op 29 november, 2018 - 20:47

Vrijdagavond kerken in Kaarslicht.. nog enige hulp noodzakelijk

Vrijdagavond is de kerkzaal weer vol met lichtjes. Dozen vol jampotjes, groentepotjes en appelmoespotten worden daarvoor deze week uit de kelder gehaald en de kerkzaal binnen gedragen en uitgepakt. En daarna op hun plaats gezet, langs de banken en in een prachtig figuur voor in de kerk.

Maar daarvoor is wel de medewerking van ons als gemeente noodzakelijk. Om alles die avond, de avond ervoor en de dag erna in goede banen te kunnen leiden worden nog enkele gemeenteleden gezocht die hieraan mee willen werken. En dat is nog gezellig ook.

Wie hieraan nog bij wil dragen en dan vooral op donderdagavond en zaterdagmorgen kan zich opgeven bij mij, per email: reinkeimpe@gmail.com of per telefoon; 06-55734610, René de Vries die op de foto druk bezig is de glazen potten alvast uit de kelder te halen.