Fietstochten vanaf de Jozefkerk

Door Jacko Duker op 9 september, 2021 - 22:27

Jarenlang werd er vanaf de Jozefkerk gefietst in de mooie maanden van het jaar (april tot en met september).
Veel mensen hebben genoten van deze tochten, iedereen was welkom, gemeentelid, stadsgenoot en de vakantieganger. Dat Drenthe een echte fietsprovincie is dat is algemeen bekend maar als je vanaf Assen een gevarieerde route wilt fietsen dan heb je iemand nodig die de verre omgeving tot op zijn duimpjes kent.
Vanmiddag is er weer een leuke tocht gemaakt onder leiding van onze fietsgrootmeester Hendrik Jan Gruppen. Alleen was het vanmiddag de laatste keer dat Hendrik Jan de tocht georganiseerd heeft en dat konden we niet zonder aandacht voorbij laten gaan. We hebben gezorgd dat er een informeel en bescheiden feestje in coronatijd georganiseerd kon worden. Na afloop van de fietstocht stond de deur van de Jozefkerk open en was er in de zalen een lekker kopje koffie met een heerlijke punt slagroomgebak; met dit kleine gebaar aan onze grootmeester (en zijn vrouw Manna) willen we als wijkgemeente onze dank uitspreken!