Feestelijke Palmpasenviering 2018.

Door Daan Kraan op 25 maart, 2018 - 23:17

Het verhaal van Palmpasen stond vandaag centraal in de dienst in de Jozefkerk.  Het Palmpasen vertelt dat Jezus op een ezel Jeruzalem binnen reed. Hij was begonnen aan het laatste deel van zijn reis. Hij wist dat Hij zou worden veroordeeld en moest sterven, maar ook dat Hij zou verrijzen. Jezus werd opgewacht door een grote groep mensen,  die Hem enthousiast binnen haalden.  

De kinderen van de kindernevendienst liepen vandaag met hun  Palmpasenstokken door de kerk om de intocht van Jezus in Jeruzalem te verbeeldden.  Jezus stond en staat dicht bij de mensen. Hosanna voor de grote Koning. 

De kinderen van de kindernevendienst hadden de Palmpasenstokken weer prachtig versierd met snoepkettingen en een broodhaantje op de bovenkant van  de stokken.  Het plezier spatte af van de gezichten van de kinderen.  Piet en Everlien Bruinsma verzorgden, samen met Johan Gerkes de muzikale omlijsting van de de feestelijk intocht  van de kinderen met hun Palmpasenstokken. We kijken terug op een prachtige, feestelijke Palmpasenviering.

Ds. Ron Koopmans ging voor in de dienst en niet Ds. G. J. Gardenier i.v.m. ziekte van laatstgenoemde. 

Blijf op de hoogte

Blijf op de hoogte middels RSS

glqxz9283 sfy39587stf02 mnesdcuix8
sfy39587stf03
sfy39587stf04