Doe mee met vlucht voorwaarts!

Door Daan Kraan op 17 augustus, 2023 - 20:16

 "Wees van betekenis voor een nieuwkomer en ontdek een andere cultuur"

Wij koppelen nieuwkomers aan mensen die hier al beter de weg kennen. Zij ontmoeten elkaar als duo's en in groepen waar ook andere maatjes deel van uitmaken. Er is ruimte voor plezier terwijl er op een ongedwongen manier toch veel geleerd wordt. Wat verwachten we van jou? Je staat open voor een andere cultuur. Je woont in Assen of omgeving en je bent bereid een jaar op te trekken met een nieuwkomer. Deze tijd is in overleg flexibel in te delen.

Wij trainen jou om het interculturele contact zo goed mogelijk vorm te geven. Doe je mee? Het programma zit vol verrassende ontmoetingen, bijzondere gebeurtenissen en leuke activiteiten. Onze ervaring is dat de tijd zo voorbij vliegt en je veel nieuwe mensen leert kennen.

We starten eind september 2023 met een nieuwe lichting! Doe je mee? Ben je geïnteresseerd of heb je vragen? Stuur een mailtje naar: info@vluchtvoorwaarts.nl Bezoek onze website: www.vluchtvoorwaarts.nl Of meld je aan via: www.vluchtvoorwaarts.nl/nl/doe-mee/ Vind ons op social media: @vluchtvoorwaarts

glqxz9283 sfy39587stf02 mnesdcuix8
sfy39587stf03
sfy39587stf04