Diaconie steekt handen uit de mouwen

Door Daan Kraan op 14 december, 2019 - 15:27

Vandaag, 14 december ging de diaconie, aangevuld met Wim van Haren, op pad om Kerstpakketten te bezorgen bij mensen die dat extraatje goed kunnen gebruiken, om wat voor reden dan ook.

De pakketten, in totaal zo'n 620 stuks, waren met zorg samengesteld door een groep vrijwilligers in de Opstandingskerk in Assen, vrijdagavond 13 december.

Zo'n 17 Kerstpakketten zijn namens de Jozefkerk bij mensen bezorgd, en het was mooi en waardevol om te zien hoe blij en soms ook verbaasd... "is dat pakket voor mij?", mensen reageerden bij het in ontvangst nemen van hun Kerstpakket, aangevuld met een rollade.

Ook een Kerstgroet namens de Jozefkerk, in de vorm van een kaartje, ontbrak natuurlijk niet en werd erg op prijs gesteld.

Namens de diaconie,

Daan Kraan