Avonddiensten

Datum                     Soort dienst

- 17 januari 2021    Johannes de Heer Zangdienst met Marnix Onrust (orgel), Annemargriet Duursema-Hopman (piano)                                     en Mark Jan Veenstra (trompet) en voorganger Ron Koopmans

Op zondag 17 januari 2021 wordt er weer een “Johannes de Heer zangdienst” gehouden in de Jozefkerk. Door Corona moet het allemaal anders dus is het deze keer niet op een avond maar in de ochtenddienst. We mogen ook niet luidkeels meezingen maar stilletjes in onszelf meedoen met de zangers van deze ochtend.

Ds. Koopmans heeft de liederen die de vorige jaren waren ingestuurd en nog niet aan bod kwamen ingepast in de liturgie voor deze ochtend.

De muzikale medewerking wordt weer verzorgd door Annemargriet Duursema-Hopman op piano, Marnix Onrust op orgel en Mark Jan Veenstra op trompet.

De dienst wordt uitgezonden via YouTube en kerkomroep.

We hopen dat u ervan geniet!

email: avonddienst@jozefkerk-assen.nl