Alles waar ik op mag hopen

Door Jacko Duker op 18 november, 2022 - 21:11

Op zondag 27 november 2022 zal er weer een WELKOMDIENST plaatsvinden in de Jozefkerk te Assen.

Het thema van de dienst is: ALLES WAAR IK OP MAG HOPEN.

Voorganger is dhr. Jan-Willem ’t Hart uit Kampen.

Het Gospelkoor EL ELOHIM, o.l.v. Joop Ploeg uit Assen zal een muzikale bijdrage leveren aan deze dienst.
Het koor wordt op de piano begeleidt door Jan de Roos. Dit Gospelkoor laat al meer dan 40 jaar van zich horen in Assen en wijde omgeving. Het koor heeft ongeveer 50 leden in de leeftijd tussen 25 en 60 jaar en dragen zingend hun geloof uit. In de afgelopen jaren is het repertoire aangepast aan de huidige wensen van de organisaties die hen uitnodigen, passend bij de diensten waarbij zij hun muzikale bijdrage aan leveren. Het huidige repertoire is een mix  van religieuze muziek, gospels, hedendaagse musical en pop muziek waarin een BOODSCHAP doorklinkt.

De organist van deze avond is Gerwin van der Plaats uit Kampen.

De kerk is open om 18.30 uur.
Vanaf 18.45 uur is er samenzang
De dienst begint om 19.00 uur.

In de dienst is er één collecte ter bestrijding van de onkosten. We hopen op een gezegende en inspirerende dienst.