Actie Kerstpakketten 2020

Door Daan Kraan op 20 december, 2020 - 20:12

Woensdag, 16 december zijn de laatste dagen ingegaan voor de actie kerstpakketten 2020. Dit jaar afwijkend i.v.m. het coronaproof uitvoeren van het inpakken van de kerstpakketten.
Woensdag, 16 december werden de de producten aangeleverd. Donderdag, 17 december vond de voorbereiding van attenties voor de kinderen plaats.

Vrijdag, 18 december zijn we, de vrijwilligers in de kerk, in drie groepen aan het inpakken geweest, ’s morgens, ’s middags en ’s avonds en om 21:00 uur waren alle 670 pakketten gereed.

Zaterdag, 19 december zijn de pakketten bij de mensen gebracht, die ze enthousiast in ontvangst namen.

We kunnen terugkijken op een geslaagde actie. Er werd eendrachtg samengewerkt. De sfeer onder de vrijwiligers was prima.

Bij de Actie Kerstpakketten zijn diverse kerken en organisaties uit Assen betrokken:

De Protestantse Kerk Assen, de Stichting Budget Support Assen, de rooms-katholieke parochie Assen, de Voedselbank, de Gereformeerde Kerk vrijgemaakt (GKv), Het Lichtpunt, Vaart Welzijn, het Leger des Heils, Solo Bewindvoering, DUO Bewindvoering en Assen Zoekt,

Ladies’ Circle Assen, GKv Assen-Zuid, Humanitas Thuisadministratie, Werkplein Drentsche Aa (WPDA), GKv Noorderlicht, de Gemeentelijke Kredietbank en Gemeente Assen.

We spreken onze dank uit aan alle vrijwilligers en organisaties die deze actie tot een klinkend succes hebben gemaakt!

De diaconie.