“Rivier”, dienst van de "Jonge kerk".

Door Daan Kraan op 19 mei, 2019 - 21:26

Dynamisch, enthousiast, fijne muziek door de muziekgroep Driv'n, beleving en... onze wijkpredikant die meehielp met het collecteren. Een eredienstviering van de “jonge kerk” ten voeten uit!

Het thema van de dienst, “Rivier”, werd in de dienst meer dan dynamisch neergezet!

Voor de dienst werden bij de ingangen van de kerk stenen uitgereikt. Deze stenen konden tijdens de dienst  worden neergelegd bij een blauwe doek op het podium, een rivier uitbeeldend, aan de voet van het kruis. Symbolisch kon je zo een gedachte, gevoel, emotie, of vul maar in... kwijt bij de rivier, “de weg van het leven”, bij God, want zo was het thema van de dienst bedoeld.

De dienst was voorbereid en gemaakt met medewerking van de “middenkringdeelnemers” en Ds. Koopmans. Wim van Heuveln bespeelde het orgel. Muziekgroep Driv'n droeg ook een muzikaal steentje bij aan de dienst.

Op de foto ziet u de rivier die door de kerk stroomde, onder het kruis door.