“Er zijn voor elkaar, juist nu!”

Door Daan Kraan op 19 mei, 2020 - 15:34

Iedereen gaat op zijn of haar manier om met de coronacrises, waar we nog steeds, helaas, mee te maken hebben.

Het is dan juist goed om als kerk te laten zien dat we er zijn, voor iedereen, maar voor de wat oudere mensen onder ons, in het bijzonder.

Wat is dan leuker om een kaartje te ontvangen, met een (persoonlijke) groet, of een gedichtje, een tekening bijvoorbeeld, of zomaar een hart onder de riem. Dat doet een mens goed!

Dick Vos, Rieële Gramsbergen, Anita de Waard en Hennie Kosse werkten het idee verder uit. Ongeveer 275 kaartjes werden door gemeenteleden gemaakt en ingeleverd bij diverse kerken. Ze worden bezorgd tussen Hemelvaart en Pinksteren, bij mensen van 75 jaar en ouder.

We hopen met deze kleine moeite, de ontvangers van het kaartje, een groot plezier te doen!

Op de foto, de schoenendoos afgeladen vol met kaartjes.

De Diaconie