'Wat fluistert vandaag?'

Door Jacko Duker op 21 mei, 2018 - 08:52

Zangeres Kinga Ban geeft 2 juni een concert in de Jozefkerk in Assen

Onder de geheimzinnige titel “Wat fluistert vandaag?” geeft de bekende zangeres Kinga Ban zaterdag 2 juni om 20.00 uur een concert in de Jozefkerk in Assen. Zij zingt in ieder geval bekende liederen die haar op het lijf zijn geschreven.

Kom dus op zaterdag 2 juni genieten van dat concert. Kinga Ban neemt je tijdens het concert 'Wat fluistert vandaag?' mee langs de liedjes die haar dierbaar zijn. In de afgelopen jaren heeft Kinga ontzettend veel geleerd en ontvangen van de mensen om haar heen. Leven vanuit geloof, de liefde van haar dierbaren, de vreugde van de mensen die haar liederen beluisteren. Tijdens dit concert wil Kinga deze ervaringen delen met de bezoekers, dus met jou.

Naast bekende liederen word je ook verrast met liedjes van haar nieuwe album 'Vandaag', dat net is uitgekomen.

Zaterdag 2 juni, 20.00 uur. Locatie: Jozefkerk, Collardslaan 2 A, Assen.

De toegangsprijs is € 20;Reserveren kan viawww.truetickets.nl/kinga

Blijf op de hoogte middels RSS