"Wat betekent het Kruis?", dienst van de jonge kerk.

Door Daan Kraan op 11 maart, 2018 - 21:31

De dienst van vandaag,11 maart, was voorbereid door de deelnemers van de "Jonge kerk".  Deze groep jonge mensen had zijn zijn beste beentje voorgezet om een fijne dienst, voor jong en oud, te maken. Het kruis stond centraal in deze dienst, met een leuk, interactief karakter. Op het kruis konden de mensen met post-it plakkers  een boodschap voor God achterlaten. Een even mooi, als intiem moment, om een persoonlijke boodschap achter te laten, speciaal voor Hem.

Maartje de Vries vulde met haar zang, het muziekcombo met veel enthousiasme aan, naast de muzikale bijdragen van Johan Gerkes op het orgel. Marjolijn Schurer verzorgde een schriftlezing. Het gebed aan het eind van de dienst werd verzorgd door Ds. Koopmans, samen met Ellen Timmer.
De audiovisuele middelen bewezen hun meerwaarde tijdens de dienst, aangestuurd op deze zondag door Marten Kloeze en Luuk Oosterhuis.

Na afloop van de dienst werd er gezellig koffie en fris gedronken in twee hoeken in de kerkzaal.

Op de foto het kruis, volgeplakt met persoonlijke boodschappen voor God.

Blijf op de hoogte middels RSS