Presentatie audio-visuele middelen in de Jozefkerk.

Door Daan Kraan op 14 februari, 2018 - 21:41

Achter de schermen is er in de Jozefkerk erg hard gewerkt om de audio-visuele installatie te realiseren. Deze audio-visuele middelen reiken prachtige mogelijkheden aan om erediensten en andere vieringen in de Jozefkerk te ondersteunen, op diverse manieren.

Afgelopen zondag kon als aansprekend voorbeeld, het dopen van Fleur Elisabeth Kloeze, prachtig in beeld worden gebracht op de in de kerkzaal geplaatste tv schermen.

Jacko Duker heeft op maandagavond 12 februari, een presentatie gegeven in de Jozefkerk aan de kerkenraadsleden, over de zeer uitgebreide mogelijkheden die het systeem biedt. Het fine-tunen van het systeem zal in de komende tijd worden gerealiseerd, zodat de Jozefkerk straks beschikt over een kwalitatief prima audio-visuele installatie, waarmee de (ere)diensten die gevierd zullen worden, ook rechtstreeks bij mensen via internet, thuis bekeken en beluisterd kunnen worden.
Een 12-tal mensen zal in de komende tijd worden ingewerkt om de audio-visuele installatie te leren bedienen.

Op de foto ziet u Jacko tijdens de presentatie. Na de presentatie ontving hij wat lekkers en een bos bloemen voor zijn inzet i.v.m. de realisatie van de audio-visuele installatie.

Blijf op de hoogte middels RSS