Prachtige Welkomdienst "Bent u ook zo nieuwsgierig?"

Door Daan Kraan op 25 maart, 2018 - 23:20

Vieringen van Welkomdiensten in de Jozefkerk, mogen best wat nadrukkelijker op de kaart worden gezet. Vaak zijn het diensten met een bijzonder karakter. Zo ook de Welkomdienst van zondagavond 25 maart.

Ds. S. Stadens uit Rolde ging voor in de dienst met de titel "Bent u ook zo nieuwsgierig?" Nieuwsgierigheid, wat is dat eigenlijk?? Een hele waslijst aan synoniemen kunt u/ jij laten aanrukken om antwoord te geven op deze vraag. Ds. Stadens lichtte de vraag toe, kijkend naar de rol van Herodes Antipas in het Palmpasenverhaal.

Het Elspeets Mannenensemble o.l.v. Dick van Asselt, was uitgenodigd om deze Welkomdienst muzikaal te omlijsten. Dat deed het ensemble met verve! De prachtige mannenstemmen en de prachtige akoestiek van de kerk, vormden een prachtig "1-2-tje".

Wat bracht u, jou en mij ons op deze avond naar de Welkomdienst??? Het luisteren naar het prachtige Elspeetsensemble? Of het luisteren naar het prachtige orgelspel door Gerwin van der Plaats? Of ging uw hart uit naar het gesproken Woord, door Ds. Stadens? U, jij kunt de vraag slechts beantwoorden.
De volgende Welkomdienst is op zondag 27 mei a.s.. voorganger is dan prof. dr. H.J. Selderhuis uit Hasselt. Van harte welkom!

Op de foto ziet u het Elspeets Mannenensemble in actie.

Blijf op de hoogte middels RSS