Kerkomroep

'Kerkomroep' biedt luisteraars de mogelijkheid, om naar eigen keuze diensten te beluisteren vanuit de Adventskerk, De Bron, Jozefkerk, Opstandingskerk, Zuiderkerk. Ook het tijdstip van luisteren kan door de luisteraar naar eigen voorkeur worden bepaald. Om naar diensten te kunnen luisteren is een speciale kerkomroep-ontvanger nodig, die wordt aangesloten op de aanwezige telefoonlijn. De diensten kunnen op elke plaats waar een telefoonaansluiting aanwezig is, worden beluisterd; zowel in Assen als daarbuiten. Kerkomroep is een initiatief van de Diaconie (ACD) van de Protestantse gemeente Assen, die speciaal hiervoor een stichting in het leven heeft geroepen: Interkerkelijke Stichting Kerkomroep Assen (ISKA). Deze stichting regelt alle voorzieningen, zowel in de kerken als die bij de luisteraars thuis. Voorzitter: dhr. J. Spaans, tel. 0592-352424. Secretaris: dhr. H. Hummel, tel. 0592-375921.

Blijf op de hoogte middels RSS