Kerk TV

Door Jacko Duker op 27 januari, 2018 - 13:52

In de Jozefkerk is alle apparatuur die nodig is voor het presenteren van liederen in de dienst, als ook het maken van opnamen ten behoeve van KerkTV geplaatst. Enkele onderdelen zullen gefaseerd in gebruik genomen worden; regeling van geluid en volume en de “Onze Vader” klok vanuit het regiemeubel.
Daarnaast zullen we de komende periode met verschillende mensen in het team gaan leren hoe te werken met de video-apparatuur.
Met name het oefenen in het maken van TV-uitzendingen zal enige tijd kosten om dit voor een kijker thuis op een nette manier te verzorgen.
De komende periode zult u wel zien dat er dus achter het meubel druk gewerkt wordt met de bediening van de camera’s. U zult de camera’s ook zien bewegen. De uitzending van Kerk TV zal pas plaats vinden als we vinden dat dit ook voldoende niveau heeft voor de kijker thuis. Wanneer de uitzendingen daadwerkelijk beschikbaar worden gesteld zullen we ook aangeven op welke zitplaats u wel in beeld komt tijdens de online-uitzending en op welke zitplaats u niet in beeld komt. De verder details van het uitrollen van de voorziening wordt na een presentatie (12 februari) aan de kerkenraad vastgelegd.

Blijf op de hoogte middels RSS