Help Mooi Verhaal op weg

Door Jacko Duker op 11 oktober, 2017 - 21:17

--- Open bericht voor meer informatie ---

Met dat motto is een crowdfundingsactie gestart. Samen proberen we 4000 euro bij elkaar te brengen bestemd voor de inrichting van de kerkelijke PopUpwinkel Mooi Verhaal in het Forum. Het begin is gemaakt!
Met Mooi Verhaal zetten we de Protestantse gemeente Assen op een aansprekende manier op de kaart. Als kerk zijn we present in het midden van de stad tussen het winkelend publiek. Veel mensen zijn enthousiast dat de kerk zich op die manier manifesteert.
In de winkel zijn leuke en zinvolle producten te koop. Daarnaast is het een ontmoetingsplek waar een kopje koffie wordt geschonken en een luisterend oor wordt geboden. Ook dit jaar zijn er weer allerlei activiteiten, presentaties en gespreksbijeenkomsten.
De Protestantse gemeente Assen draagt een belangrijk deel van de kosten. Daarnaast ontvangen we subsidie van enkele fondsen. Maar ook uw steun is hard nodig.
Doneer via www.geloofinjeproject.nl.
Meewerken als vrijwilliger? Info en opgave bij Henk Vink of kijk op pkn-assen.nl.

Mooi verhaal

Blijf op de hoogte middels RSS