Een goed begin is het halve werk, STARTZONDAG 17 SEPTEMBER

Door Jacko Duker op 31 juli, 2017 - 22:00

Een goede voorbereiding en een goede samenwerking zorgt voor goede resultaten. De restauratie van het orgel in de Jozefkerk is daar het voorbeeld van. Samen de schouders onder het nieuwe kerkelijke seizoen vraagt ook om voorbereiding. Daarom organiseert de kerkenraad op ZONDAG 17 SEPTEMBER de STARTZONDAG. 

 

Na de kerkdienst praten we elkaar bij onder de koffie met cake. Daarna zijn er een aantal activiteiten tot ongeveer 13.15 uur, waarin we elkaar van een andere kant kunnen leren kennen. Aan de orde komen de geschiedenis van de Jozefkerk, een bijbelquiz, een historische stadswandeling en bezoek aan de klokkentoren en de geheimzinnige ruimtes boven de kerkzaal (N.B. denk om stofbestendig kleding en stevige schoenen). Voor de 4-tot-12 jarigen en de tieners en andere liefhebbers zijn er activiteiten in het Asser Bos. Wij sluiten de Startzondag af met een gezamenlijke maaltijd.  

Hiervoor kunt u zich opgeven, door het strookje onderaan de zondagsbrief in te vullen en deze in de bus in de hal te deponeren of per mail: scriba@jozefkerk-assen.nl.

 

Wij rekenen op uw komst op 17 SEPTEMBER!!

 

Commissie Startzondag

 

Blijf op de hoogte

Blijf op de hoogte middels RSS

glqxz9283 sfy39587stf02 mnesdcuix8
sfy39587stf03
sfy39587stf04